Siirry sisältöön

Tokmanni ilmasta

Tokmannin jättimäisen keskusvaraston työn Mäntsälän Kapulissa ovat edenneet hyvin. Rakennuksen suuruus on jo hahmottumassa ja varsinkin ilmakuvasta saa käsityksen logistiikkakeskuksen suuruudesta.

Rakennuksen kerrosala on 71700 kem2 ja kokonaisala 75205 br-m2. Tilavuus on 755620 m3. Tämän lisäksi Tokmanni rakentaa vielä 600 m2 kylmän ulkovaraston ja porttirakennuksen, jonka koko on 30 m2.

Tietoliikennekaapelin vaurioituminen aiheuttaa häiriöitä Kouvola-Helsinki-välin sekä oikoradan junaliikenteessä. Kouvolan ja Helsingin välillä kulkevat kaukojunat joudutaan tällä hetkellä ajamaan oikoradan sijasta Riihimäen kautta, mikä aiheuttaa junille 45 -80 minuutin myöhästymisiä. Osa oikoradan lähijunista joudutaan perumaan.

Vesakkoleikkuri vaurioitti tietoliikennekaapeleita kello 2 aamuyöllä Lahden ja Uudenkylän välisellä rataosalla. Tästä johtuen liikenteenohjausjärjestelmä on osittain pois käytöstä ja junaliikennettä joudutaan hoitamaan käsiohjauksella.

Häiriötilanteen arvioidaan jatkuvan ainakin aamupäivän ajan. Kaapelivaurioita korjataan parhaillaan.

Lisätietoja:Liikennepäällikkö Mauno Haapala, VR Osakeyhtiö, puh. 040 8620525.VR:n viestintähenkilöstön yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.vr-konserni.fi/index/VRtiedottaa/Yhteystiedot.html. Tämä viesti on lähetetty automaattisen järjestelmän kautta. Osoitelähde: VR-Yhtymä Oy/Viestintä.