Hanko-Mäntsälä-Porvoo tie Kehä viitoseksi

Kehä V -projekti on alkanut. Tavoitteena on saada Hanko-Hyvinkää-Mäntsälä-Porvoo tiestä entistä näkyvämpi ja parantaa sen liikenteellisiä olosuhteita ja tehdä tiestä tunnettu. Alueen kuntia ja erityisesti tien varren yritysalueita markkinoidaan projektin aikana.

Ensimmäinen liikenneseminaari järjestetään Lohjalla 18.10.2007. Sen kutsuu koolle Länsi-Uudenmaan kauppakamari. Mäntsälä-Hyvinkää liikenneseminaari toteutetaan tammikuussa ja paikkana on Hyvinkää. Porvoon vastaava tilaisuus ajoittuu maalis-huhtikuulle 2008.

Projektin ohjausryhmään kuuluvat Pekka Tikka Mäntsälän Yrityskehityksestä, Hilkka Gehör, Nurmijärven kunnasta, Pekka Pietiäinen ja Reijo Lehtinen EKES-Yrityspalveluista Hyvinkäältä, Jorma Korhonen ja Torleif Söderlund Lohjalta, Anders Ahlvik Raaseporin elinkeinokeskuksesta ja Paavo O. Lyytikäinen Hangon Satamasta sekä Helena Winter Uudenmaan liitosta. Hankkeen vetovastuu on EKES-Yrityspalveluilla. Projektin kustannusarvio 150 000 e ja se kestää vuoden 2008 loppuun. Hankkeen keskeinen rahoittaja on Uudenmaan liitto.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pekka Tikka, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, p. 050 381 9213, pekka.tikka(at)mantsalanyrityskehitys.fi