Siirry sisältöön

Tokmanni tarvitsee yli 150 uutta työntekijää Mäntsälän logistiikkakeskukseensa

Tokmanni Oy on palkkaamassa peräti 150 uutta työntekijää huhtikuussa 2008 avattavaan uuteen logistiikkakeskukseensa. Varastoalan työntekijöitä voidaan palkata jo heti Tokmanni konserniin kuuluvaan Tarjoustalon varastoon Hyvinkäälle, josta toiminnot siirtyvät keväällä Mäntsälään. Toimisto- ja hallintoihmisiä tarvitaan vajaan vuoden päästä runsaasti kun yhtiön hallinto siirtyy elokuussa Mäntsälään.

Tokmanni Oy on siirtämässä kaikki varasto- ja hallintotehtävänsä Mäntsälään. Siirto tapahtuu vaiheittain. Varastotoiminnot siirtyvät vaiheittain huhtikuusta alkaen Mäntsälän Kapulissa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Elokuussa siirtyvät toimistotyöntekijät ja hallinto Mäntsälään.

Varastotyöhön Tokmanni on palkkaamassa noin sata uutta ihmistä. Toimistotöihin tarvitaan myös lisää uusia tokmannilaisia; muun muassa laskuntarkastajia, ostohenkilöitä sekä atk-tallentajia.

Tokmanni on saanut runsaasti avoimia hakemuksia nettisivujensa kautta. - Mäntsäläläiset ovat olleet ilahduttavan kiinnostuneita yhtiöstä. Hakemusten käsittely on kesken ja uusia hakemuksia voi meille aina toimittaa, kertoo henkilöstöjohtaja Saara Korpelainen. Logistiikkakeskuksen avaaminen vaatii niin paljon töitä ettei meillä ole valitettavasti ollut aikaa vastata hakemuksiin. Hyvinkään yksikköömme olemme nimittäneet juuri henkilön, joka käsittelee pelkästään uusia hakemuksia. Toivomme yhteydenotot edelleenkin kotisivujemme www.tokmanni-konserni.fi kautta, täsmentää Korpelainen.

- Mäntsälän Työvoimatoimiston kanssa järjestämme syksyn aikana Tokmanni-rekrytointitapahtuman ja avoimet työpaikat tulevat näkyviin myös Mäntsälän työvoimatoimiston ilmoitustauluille ja työvoimahallinnon nettipalveluun.