Mäntsälän Yrityskehitys toi markkinoille kätevän tonttilaskurin

Tontin kokonaishinta näkyviin hetkessä

Mäntsälän Yrityskehitys – MYK on ilmeisesti ensimmäisenä elinkeinotoimistona Suomessa asentanut nettisivuilleen tonttilaskurin. Järjestelmä on käytössä Kapulin ja Linnalan yritysalueiden kotisivuilla (www.kapuli.info, www.linnala.info)ja Mäntsälän Yrityskehityksen perussivuilla www.mantsalanyrityskehitys.fi.

Asiakas valitsee kartalta ensin kiinnostavan tontin, jonka jälkeen klikataan arvioitu liike- tai tuotantorakennuksen koko. Viimeisenä arvioidaan pääsulakekoko. Näiden tietojen pohjalta Mäntsälän Yrityskehityksen ohjelma laskee tontin kokonaishinnan, joka muodostuu maapohjan hinnasta, vesi- ja viemäriliittymämaksuista, sähköliittymästä ja lohkomiskuluista sekä lainhuudatuksesta.

Lisäksi kerrotaan rakennuslupamaksuista ja varainsiirtoverosta. Asiakas saa näin selkeän kuvan tontin hankkimiskuluista ja voi käyttää laskelmaa hyväkseen budjetoidessaan rakennushankettaan.

MYK kertoo mainoksissa uudesta palvelustaan

Uuteen tonttilaskuriin viitataan myös MYK:n syksyn markkinoinnissa. Kauppalehti ON-linen etusivulla kehotetaan tutustumaan Mäntsälän tontteihin ja kokeilemaan tonttilaskuria. Myös loka- ja marraskuun Talouselämä ja Taloussanomat lehtien mainoksissa on tonttilaskurista kerrottu.

Mäntsälän Yrityskehitys on jo saanut jonkin verran myönteistä palautetta kätevästä laskurista. Palvelua kehitetään asiakkailta tulevan palautteiden mukaan jatkuvasti ja ehkäpä vielä koittaa aika kun yritystontti Mäntsälästä voidaan myydä suoraan netin välityksellä.