YRITYSTEN PIHAKILPAILUN VOITTOON STUDIO KIRSI WESTERMARK JA LIIKENNE SEPPÄLÄ

Maanantaina jaettiin Mäntsälän Yrityskehityksen, Mäntsälän Yrittäjien ja Mäntsälän kunnan järjestämän pihakilpailun palkinnot. Voittoon ylsi kaksi mäntsäläläistä yritystä.

Studio Kirsi Westermark sai palkinnon hyvin hoidetusta pihasta, joka on maastollisesti vaihteleva ja monipuolinen. Westermarkin pihassa on selkeät rajaukset ja tontilla on huomioitu sen läpi virtaava puro ja siihen liittyvät rakenteet. Vesielementtiä on käytetty hyväksi. Kaarisilta johdattaa kävelijän puron yli. Vanhan Landentien varrella sijaitsevaa pihaa käytetään myös yrityksen kuvauksissa.

Liikenne Seppälän piha Koivumäessä istuu hyvin ympäristöönsä. Luonnonmukainen pihakasvillisuus sekä selkeät ja hyvin hoidetut nurmi-, ja sorapinnoitteet saivat tuomaristolta kiitosta. Vanhaa pihaa on täydennetty uusilla istutuksilla ja piha on hoidettu erittäin hyvin.

Pihakilpailun palkinnon ottivat vastaan Kirsi Westermark Studio Kirsi Westermarkista ja Timo Seppälä Liikenne Seppälästä. Molemmat yritykset palkittiin kunniakirjoilla, kukin ja Mäntsälän Yrityskehityksen lahjoittamilla lahjakorteilla.

Mäntsäläläiset yritykset eivät ilmoittaudu kisaan vaan tuomaristo kiertää yritysalueita vuoden aikana muutaman kerran ja kiinnittää huomiota piha-alueiden yleiseen siisteyteen ja myös rakennusten ulkoasuun. Piha-alueiden ja rakennusten kokonaisuutta arvioidaan eli miten istutukset, aidat, portit ja mahdollinen pihavalaistus sopivat ympäristöön. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä ympäristökuvan parantamiseen ja vaalimiseen. Tuomaristoon kuuluivat Mäntsälän kunnasta kaavoitusjohtaja Merja Vikman-Kanerva, kunnanpuutarhuri Jukka Hanhinen, Mäntsälän yrittäjistä toimitusjohtaja Pentti Sorkio ja Mäntsälän Yrityskehityksestä markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho. Yritysten pihakilpailupalkinto jaettiin Mäntsälässä nyt kolmannen kerran.