Siirry sisältöön

VIREUS OY AVAA UUDEN KUNTOSALIN MÄNTSÄLÄN YDINKESKUSTAAN

Joulukuussa aukeaa Heli Kallion omistaman Vireus Oy:n uusi ja moderni kuntosali Keskustie neljään. Sali sijaitsee täysin uusituissa tiloissa Sampo-pankin ja Myrskylän Säästöpankin takana entisissä Spar-kaupan tiloissa. Käynti tapahtuu Färjärinraitin puolelta.

Heli Kallio kertoo haluavansa toteuttaa mäntsäläläisille oikeasti hienon kuntosalin. – Haluan tarjota paikkakuntamme ihmisille aivan uudenlaisen kuntosalin. Kysyntä tämänkaltaiselle konseptille on ollut olemassa ja haluan tarjota sen kaikille mäntsäläläisille. Panostamme sisustukseen ja aivan uusiin laitteisiin, kertoo Kallio.

Ensimmäisellä käyntikerralla ammattitaitoinen fysioterapeutti laatii asiakkaan kanssa yksilöllisen harjoitteluohjelman ja opastaa laitteiden käytön. Tosin tietokoneavusteisesti laite ohjaa itse käyttäjää, joten asiakas voi aloitta myös heti kuntoilun ilman ohjausta niin halutessaan. Asiakkaan tiedot taltioidaan henkilökohtaiselle kortille, joka on käytännössä pankki- tai luottokortin kaltainen. Kun asiakas tulee kuntoilemaan seuraavan kerran, kortti syötetään kuntolaitteeseen ja laite osaa säätää automaattisesti sopivan vastuksen asiakkaan tietojen mukaan. – Ohjelma huomaa kun asiakas kehittyy ja näin laitteiden vastuskyky lisääntyy itsestään. Ja toki myös toisinpäin, jos harjoittelussa on ollut vaikka liian pitkä tauko, ohjelma kevenee, selventää Heli Kallio. Myös omat tavoitteet ja toiveet huomioidaan kunto-ohjelmaa suunniteltaessa. Laitteisto on HUR –merkkinen. Lisäksi asiakkaiden käyttöön tulee juuri Suomeen lanseerattu Kinesis-personal- laitekokonaisuus, joka tukee kuntosaliharjoittelua. Kinesis- laitteiston käyttö tähtää koko kehon toiminnalliseen harjoitteluun, jossa yhdistetään keskivartalon käyttö ja pilates -metodit.

Vireuksen kuntosali tulee olemaan avoinna kuntosaliasiakkaille avainkortilla joka päivä kello 5.00-22.00. Muuten Vireus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-20.00 sekä tarvittaessa lauantaisin. Vireuksen palveluista kuntosalikäynnit, personal trainer -palvelut ja liikuntaryhmät voi maksaa myös liikuntaseteleillä.

Vireuksen kuntosali on 165 neliön suuruinen, ja sinne tulee myös fysioterapia ja työhyvinvointipalveluja. Myös yrityksen nykyinen fysioterapian toimipiste Isonniityntielle pidetään edelleen avoinna liikuntaryhmien käyttöä varten.

Lisätietoja: www.vireus.fi