Siirry sisältöön

TOKMANNIN REKRYMESSUT MÄNTSÄLÄSSÄ 16. TAMMIKUUTA

Tokmanni Oy kertoo Mäntsälän kunnantalolla yrityksensä työpaikoista tammikuun 16. päivänä. Uusi jättimäinen Tokmannin logistiikka- ja hallintokeskus aloittaa toimintansa varastotoimintojen osalta huhtikuussa 2008 Mäntsälän Kapulissa ja hallintotoiminnot siirtyvät Mäntsälään elokuussa.

Tokmanni työllistää Mäntsälässä lähes 300 ihmistä vuonna 2008. Uusia tokmannilaisia tarvitaan yli 150. Työtä tarjotaan varastotyöntekijöille, ostajille, toimistohenkilökunnalle ja varaston esimiehille.

Tokmannin rekrytointitapahtuma alkaa Mäntsälän kunnantalolla keskiviikkona 16.1.2008 kello 14 ja päättyy kello 18. Tokmannista kiinnostuneet voivat käydä tapahtumassa itselleen sopivana ajankohtana. Valtuustosalissa pyörii nonstoppina Tokmannista kertova filmi ja paikalla on konsernin edustajia ja Mäntsälän työvoimatoimiston henkilökuntaa. Tapahtuman aikana voi täyttää avoimia työhakemuksia ja kysyä töiden sisällöstä ja työnkuvista.

Tokmannin rekrytointimessut järjestävät Tokmanni Oy, Mäntsälän työvoimatoimisto, Mäntsälän kunta ja Mäntsälän Yrityskehitys Oy.

Lisätietoja Tokmannista www.tokmanni-konserni.fi