Siirry sisältöön

TOKMANNI SAI 600 HAKEMUSTA

Haastattelukutsut helmikuun loppuun mennessä

Tokmannin rekrytointitapahtumassa Mäntsälän kunnantalolla 16. tammikuuta jätettiin 600 hakemusta varasto- ja toimistotehtäviin. Neljän tunnin tapahtumaan oli jatkuva ihmisvirta ja kunnantalon parkkipaikka aivan täynnä.

Tokmannilaisia oli kuusi henkeä vastaamassa kysymyksiin töiden sisällöstä. Paikalla olivat talousjohtaja Sixten Hjort, talouspäällikkö Jukka Heiskanen, varastorekrytointivastaava Taru Lipponen, varaston vuoroesimies Urho Helin,henkilöstöjohtaja Saara Korpelainen ja logistiikkajohtaja Hannele Palmroth. Mäntsälän Työvoimatoimiston työvoimaneuvojille Seija Isopahkalalle ja Aarto Valasmolle tuli myös lukuisia kysymyksiä. Mäntsälän Yrityskehityksestä paikalla oli Jyrki Teeriaho, joka ahkeroi monistamalla hakulomakkeita lisää, koska kävijämäärä ylitti ennakko-odotukset.

Tokmannilaiset pitivät tapahtumaa erinomaisen onnistuneena. – Ihmiset olivat aidosti kiinnostuneet työtehtävistä. Meillä käynnistyy nyt heti hakemusten käsittely, mutta koska hakemuksia tuli ennätysmäärä eli 600 ja sen lisäksi meillä on netin kautta tulleita hakemuksia, kestää joidenkin kohdalla kutsu haastatteluun ehkä useitakin viikkoja. Helmikuun loppuun mennessä pyrimme saamaan selville haastatteluun kutsuttavat. Aloitamme varastohenkilökunnasta, kertoo henkilöstöjohtaja Saara Korpelainen.

Tokmannin logistiikkakeskus avautuu Mäntsälän Kapulissa huhtikuussa 2008. Pääkonttori hallinto- ja toimistopalveluineen muuttaa Mäntsälään elokuussa. Tokmanni työllistää Mäntsälässä vuoden lopulla yli 300 ihmistä. Uusia henkilöitä tarvitaan noin 150.