Siirry sisältöön

Kauppaan Mäntsälään – Jättitaulut uusitaan ja lisäpaikka Mäntsälä pohjoisesta

Mäntsälän Yrityskehitys ja Mäntsälän kunta toteuttavat Kauppaan Mäntsälään –ulkomainoskampanjan. Mäntsälän eteläisen moottoritierampin jättitaulun molemmat mainospinnat uusitaan. Aiemmin niissä on kerrottu ”Junalla Mäntsälään” teemaa. Uusi paikka on saatu Mäntsälä pohjoisesta liittymästä. Mainospintoja toteutetaan yhteensä kolme. Sanoma toistuu samana kaikissa tauluissa. Toistolla saadaan viestiä paremmin perille ihmisten mieliin.

Ulkomainoksen viesti on yksinkertainen; Kauppaan Mäntsälään toimii pääsanomana ja lisäksi kerrotaan, että Mäntsälään pääsee ”etelästä sisään” ja ”pohjoisesta ulos”. - Tärkeintä on kuitenkin kartta joka kertoo kuinka helppo Mäntsälässä on poiketa ostoksilla. Kun ajat eteläisestä rampista sisään, piipahdat kätevästi ostoksilla Mäntsälän keskustassa ja poistut pohjoisesta liittymästä, olet saanut nopeasti tarvitsemasi tavarat ja palvelut, kertoo markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.

Mainoksen graafisen suunnittelun on toteuttanut Niko Hakkarainen, mainossanoman on laatinut Jyrki Teeriaho ja painatukset sekä asennukset on hoitanut mäntsäläläinen Erkki Pyykkö Lila-Texistä. Taulun tuottaja on Mäntsälän Yrityskehitys Oy.

Lisätietoja: Jyrki Teeriaho, 050 3819204