Siirry sisältöön

Uusi TV-mainos Mäntsälästä pyörii viikoilla 13 ja 14

Uusi TV-mainos Mäntsälästä pyörii viikoilla 13 ja 14

- Tokmannin ratkaisu on hyvä – tule Sinäkin!

Uudessa Mäntsälän Yrityskehityksen toteuttamassa TV-mainoksessa päätähtenä on Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Kyösti Kakkonen. Kakkosen saapuu TV-filmissä junalla Mäntsälän asemalle ja sanoo: ” Tokmanni-konserni siirtää pääkonttoritoiminnot Mäntsälään. Ratkaisu on hyvä! Tule Sinäkin”.

Filmi kuvattiin 12. päivänä maaliskuuta. Kuvaajana ja ohjaajana toimi Juha Tuominen tamperelaisesta Dimedia Oy:stä. Filmin käsikirjoitti markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho MYK:stä. ja VR:n yhteyshenkilönä toimi markkinointisuunnittelija Pertti Jelekäinen.

Mäntsälän Yrityskehitys aloitti vuonna 2007 TV-mainonnan.
- Siitä saatiin enemmän positiivista palautetta kuin muista markkinointitoimistamme, ja kun Tokmanni on nyt avaamassa logistiikkakeskustaan ja pääkonttoriaan, on syytä olla siitä oikeasti ylpeä ja tätä voimme reilusti rummuttaa maailmalle. Kohderyhmämme on yrityspäättäjät ja TV-ajot on valittu tätä ryhmää ajatellen. Näytämme filmiä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella yhteensä 21 kertaa. Koko maata emme rajallisen budjetin takia voineet ottaa, mutta suurin osa asiakkaistamme koostuu tältä alueelta.

Uusi Tv-mainos on katsottavissa myös MYK:n kotisivuilla - klikkaa KATSELE.

”On hienoa, että konsertti saatiin järjestymään piristämään kevään tuloa ja samalla juhlistamaan osaltaan Mäntsälän vuotta Kuuman puheenjohtajakuntana. Muille Kuuma-kunnille voi ylpeänä esitellä paikkakunnan taitajia” iloitsee kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Keskinen. ”Ehkäpä tässä olisi ainesta toistuvaksi tapahtumaksi: keväinen KuumaJazz kuulostaisi hyvältä” visioi Jarmo Keskinen.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
info(at)mikkoiivanainen.com tai 044-291 6902/Iivanainen