Siirry sisältöön

Uudet asukkaat saavat jatkossakin postia yrittäjiltä

Parikymmentä aktiivista mäntsäläläistä yritystä lähettää jatkossakin kerran kuukaudessa postia uusille Mäntsälään muuttajille. Kyseessä on vuoden kestävä kampanja, jonka toteuttaa Mäntsälän Yrityskehitys. Osoitteet ostetaan Väestötietojärjestelmästä ja ne toimittaa Etelä-Savon Maistraatti. Kerran kuussa tapahtuvan postituksen hoitaa Mäntsälän kunnan Työasema. Idea uusille asukkaille kohdistuvasta kampanjasta on tullut yrittäjiltä.

Uuden asukkaan ei aina ole helppo löytää paikallisten yritysten palveluja. Päivittäistavarakaupat ja pankit huomaa katukuvasta helposti, mutta mistäpä löytää hyvän autokorjaamon, kuntosalin, optikon tai mistä hankkii laajakaistayhteydet. Nyt muuttajat saavat postia suoraan palveluhaluisilta yrityksiltä. Ensimmäinen postitus lähtee 15.4.2008 niille talouksille, jotka ovat maaliskuussa muuttaneet Mäntsälään.

Kampanjassa ovat mukana:
ATP-Tarra Ky, Balix, Expert, Juhlapalvelu Jubilant, Kivapiha Oy, Kotipiiri, Kuntokeidas, Masterhouse, Mikropiste, Musti ja Mirri, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, Mäntsälän Carpojat, Mäntsälän Saha, Mäntsälän Sähkö Oy, Mäntsälän Väri, Rakentari, S-market ja Rosso, Studio Kirsi Westermark, Tähtioptikko Kaivolainen, Uudenmaan Kehyskulma, Vireus ja Ykkös-Optiikka.