Siirry sisältöön

Runsas yritysperustanta Mäntsälässä jatkuu

Kaupparekisterin tilasto kertoo, että 1.1. - 31.3.08 Mäntsälään on perustettu 44 uutta yritystä. Perustetuista yrityksistä 20 on yksityisen elinkeinonharjoittajan yrityksiä, 22 osakeyhtiötä ja 2 avointa yhtiötä

Samana ajankohtana vuotta aikaisemmin Mäntsälään perustettiin 35 yritystä, joten yritysperustanta näyttäisi olevan edelleen kasvussa. Vuonna 2007 Mäntsälään perustettiin 120 yritystä ja vuonna 2006 perustettiin 100 yritystä. Vuoden 2008 alun tiedot enteilevät jo reilusti yli 150 yrityksen vuosivauhtia yritysperustannassa.

Alkuvuonna yrityksiä lakkasi 16 ja vuotta aiemmin samana ajankohtana 15. Lakanneet yritykset eivät ole toimineet Mäntsälässä enää vähään aikaan, joten Mäntsälän palvelutarjontaan näiden yritysten toiminnan päättymisellä ei juurikaan ole vaikutusta.

Eniten yrityksiä perustetaan rakennusalalle ja kotipalveluihin. Myös erilaisiin henkilökohtaisiin palveluihin sekä ajoneuvojen korjaamiseen on perustettu yrityksiä. Mäntsälän katukuvaan ovatkin jo ilmestyneet alkuvuonna perustetut yritykset Pieni Kukkatupa Oy, Mäntsälän Silmäasema Oy, Mäntsälän Autokatsastus Oy sekä Aarnio Racing Oy.