Siirry sisältöön

Ideakilpailu saa jatkoajan

Mäntsälän kunta jatkaa ideakilpailua, koska määräaikaan mennessä saapui ainoastaan kuusi ehdotusta. Kilpailuajan umpeutumisen jälkeen on tullut runsaasti tiedusteluja kilpailusta ja sen päättymisen ajankohdasta. – Ilmeisesti päättymispäivä 5. toukokuuta jäi monilta huomaamatta. Nyt jatkamme kilpailuaikaa 13. kesäkuuta saakka, toteaa hallintojohtaja Mikko Salmela.

Mäntsälän kunnanhallitus päätti 7. huhtikuuta julistaa ideakilpailun, jossa paras idea palkitaan 1000 eurolla. Tarkoituksena on aikaansaada valtakunnallisesti merkittävä vuosittainen tapahtuma, josta on iloa mäntsäläläisille ja Mäntsälässä vierailijoille. Tapahtuman toivotaan kehittävän kuntakuvaa myönteisesti.

Kaikki nyt jo saapuneet hakemukset huomioidaan loppukilpailussa. Ideoissa ei ollut vikaa, mutta ideoiden pieni määrä on harmi. Ideoita pohti kunnanhallituksen nimeämä työryhmä johon kuuluvat hallintojohtaja Mikko Salmela, museoamanuenssi Sirkku Mäkelä Mäntsälän kunnasta ja markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho Mäntsälän Yrityskehityksestä. Työryhmä painottaa valtakunnallisuutta ja tapahtumaa, josta on iloa mahdollisimman monelle.

Uusia ideoita voi toimittaa osoitteella: Mäntsälän kunnanhallitus, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä; Ja kuoreen tunnus ”Ideakilpailu”. Yksi A4 riittää hyvin idean esittämiseen, toki laajemminkin saa kirjoittaa, toteaa työryhmä.