Siirry sisältöön

BREAKDANCE JA DISCO HIP HOP VIREUKSESSA MÄNTSÄLÄSSÄ

Vireuksen syksy tuo tanssit Mäntsälään ja odottaville mammaliikunnan

Vireuksen uudet tilat ovat nyt käytössä. Uudet Precorin perinteiset kuntosalilaitteet täydentävät HUR-älysalia. Vireuksessa on nyt tilava ja monipuolinen harjoittelusali, josta jokainen löytää varmasti jotakin itselle sopivaa. Vireuksen fysioterapeutit ja oma-ohjaajat auttavat uusien ideoiden löytämisessä.

Tänä syksynä Vireus aloittaa ryhmäliikunnan erityistarjonnalla. Kaikki ryhmät ovat kurssiluonteisia ja niiden tarjonta perustuu erilaisuuteen. -Meillä alkaa lapsille ja nuorille yhteistyössä Järvenpääläisen tanssikoulun kanssa lasten ja nuorten tanssit. Pojille löytyy erikseen SM- tason Breikkaajan opettamana HipHop -Breakdance. Tytöille vastaavasti alkaa Disco -HipHop kurssit. Lisäksi Vireuksessa alkaa Mammatraining ja Senioritraining, joissa yhdistyvät nykytrendit huomioiden myös ryhmien erityistarpeet, kertoo syksyn tarjonnasta Heli Kallio. Perinteistäkin on hieman luvassa MP-Pilateksen muodossa sekä omille jäsenille suunnatuissa maksuttomissa ryhmissä. – Ja Vireuksen tämän syksyn yksi huippujuttu on varmasti juoksukoulu. Vireuksen juoksukoulun ohjaajana toimii oikeutetusti Wilson Kirwa. Wilson aloittaa erillisenä kurssina myös Wilson Kenia ohjelman, jossa hauskuutta ja tehoa löytyy jokaiselle.

Vireuksessa vietetään avoimia ovia 1-3.syyskuuta, jolloin voi tulla hakemaan urheilijoilta vinkkejä harjoitteluun. Tavattavissa keihäänheittäjä Päivi Alafrantti, fitnessurheilija Marjo Krishi ja juoksija Wilson Kirwa.

Lisätietoja: Vireus 040 4172117