Siirry sisältöön

Kultamitalisti Markku Niinimäelle järjestetään kansalaisjuhla Mäntsälässä 16.10.2008

Paralympialaisten keihäänheiton kultamitalinvoittaja ja kuulantyönnön hopeamitalisti, mäntsäläläinen Markku Niinimäki palkitaan kansalaisjuhlassa Mäntsälän Monitoimitalolla torstaina 16.10.08 kello 18.00.

Virallinen ohjelma alkaa kello 18.00, mutta jo ennen sitä on yleisöllä reilun tunnin ajan mahdollisuus kokeilla keihäänheittoa pyörätuolista urheilupuiston kentällä. Keihäänheittoa ovat ohjaamassa Markku Niinimäki ja mäntsäläläinen Osku Kuutamo Apuvälinekeskuksesta. Hän tuo heittotuoleja ja lasten turbokeihäitä heittopaikalle.

Mäntsälän kunta palkitsee Markku Niinimäen juhlassa. Lahja paljastetaan vasta tuolloin. Niinimäen kansalaisjuhlaa valmistelee toimikunta. Ohjelmassa on puheiden lisäksi musiikkia, yllätysesiintyjä ja tilaisuuden lopuksi mitalikakkukahvit kaikille vieraille Sport Net kahviossa. Kahvin aikana myös yksityiset kansalaiset ja yhteisöt voivat muistaa Niinimäkeä.

Mahdollisimman monen toivotaan tulevan Monitoimitalolle jalkaisin, jotta liikenneruuhkalta vältytään. Alueella toimii toki myös liikenteenohjaus. Pyörätuolilla saapuville on sisäänkäynti Moniksen länsisivulta, jalkapallokentän puolelta. Sisäänkäynti on sama kuin Mäntsälän messuilla elokuussa.

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Esko Kairesalo, p. 050 3819200

järjestelytoimikunnan pj Jyrki Teeriaho, 050 3819204.