Siirry sisältöön

DHL luopuu logistiikkakeskuksen rakentamisesta Mäntsälään

DHL Exel Supply Chain (Finland) Oy on päättänyt toistaiseksi luopua suunnittelemastaan logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Noin 28 000 neliön keskusta suunniteltiin Mäntsälän Kapuliin. DHL:n tämänhetkisissä suunnitelmissa ei ole vastaavaa rakennushanketta myöskään muualla Suomessa . – Jos logistiikkakeskuksen rakentaminen olisi nyt alkanut, rakennus olisi kohonnut Mäntsälään Kapulin alueelle sen erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta. Myös Mäntsälän kunnan joustava suhtautuminen on tekijä, joka vaikuttaa jatkossakin positiivisesti sijoittumispäätöksiä tehdessämme, toteaa DHL Exel Supply Chain (Finland) Oy:n toimitusjohtaja Krister Lång.

Mäntsälän kunnanjohtaja Esko Kairesalo harmittelee hankkeen kaatumista, mutta odottaa DHL:lle varatun alueen täyttyvän nopeasti. - Kapulin vahvuus perustuu 7 hehtaarin valmiiksi louhittuun kalliopohjaan. Voimme käynnistää uusia hankkeita ripeästi. Alueella on vahva kaava ja rakentamaan pääsee heti, painottaa Kairesalo.

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Esko Kairesalo, p. 019-6890200, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

DHL Exel Supply Chain (Finland) Oy tuottaa asiakaskohtaisia toimitusketjuratkaisuja. Yrityksellä on logistiikkakeskuksia ja palveluvarastoja 6 paikkakunnalla ympäri Suomen.