Siirry sisältöön

Kuvanveistäjä Jyrki Korhonen elää tuottoisaa aikaa

Kuvanveistäjä Jyrki Korhosella aukeaa kahden viikon sisään peräti kaksi näyttelyä Helsingissä.
Mäntsälän Liljendalin teollisuusalueella työskentelevän kuvanveistäjä Jyrki Korhosen vahamuotoiltu avaruusseikkailu Bobb Hale ja Musta Ruhtinas julkistettiin perjantaina 28. marraskuuta Sarjakuvakeskuksen Galleriassa Helsingissä. Korhonen on tehnyt kirjan yhdessä graafikko Jukka Forstenin kanssa. Kuvaukset Korhonen ja Forsten tekivät Mäntsälässä kesällä ja tarkkasilmäinen lukija voi havaita kuvissa Mäntsälän hiekkaa.

Tiistaina 9. joulukuuta Galleria Nunesissa avautuu Eila Leonoffin, Jyrki Korhosen ja Mi Kuopan näyttely Time & Motions. Eila Leonoff työskentelee aviomiehensä Jyrki Korhosen kanssa myös Liljendalin alueella ja on työskentely-ympäristöönsä tyytyväinen. – Odotan innolla ensi kesää kun pääsen työstämään uusia töitä marmoria, kertoo Eila Leonoff. Time & Motions –näyttelyssä on esillä Korhoselta ja Leonoffilta graniittitöitä ja Mi Kuopalta pronssivalua.

Galleria Nunes on osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 17-A-a Helsingissä ja Sarjakuvakeskuksen Galleria sijaitsee Kolmas Linja 17:ssä Helsingin Kalliossa.