Kuuma-kuntien mainoskampanja käynnissä

Keski-Uudenmaan KUUMA-kunnat Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula käynnistivät tammikuun lopussa yhteisen seudullisen mainoskampanjan.

Kampanjan tavoitteena on lisätä seudun tunnettuutta nopeasti kasvavana ja kehittyvänä yritysten sijaintipaikkana, tulevaisuuden työpaikka-alueena sekä viihtyisänä, turvallisena ja laadukkaana asuinseutuna. Kuuma-kunnissa yhdistyvät kaupunkimainen ja luonnonläheinen elämänmuoto sekä monipuoliset vapaa-ajan viettomahdollisuudet.

KUUMA-kuntiin pääsee tutustumaan uuden yhteisen Internet-sivuston kautta, joka on osoitteessa

www.kuumatpaikat.fi.

Aluetta ja sivustoa mainostetaan kevään aikana eri medioissa pääkaupunkiseudulla sekä Keski-Uudellamaalla ja sen lähialueilla.
Vetovoimaisella ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalla KUUMA-alueella asuu yli 170 000 henkilöä.
Kampanjassa käytetään humoristisia piirroskuvia, jotka ovat Taideteollisesta korkeakoulusta maisteriksi valmistuneen kuvittaja Anssi Keräsen käsialaa.

Kampanjan ovat ideoineet Graafinen suunnittelutoimisto Innocorp Oy ja Viestintätoimisto Stooripoint Oy. Myös KUUMA-kunnat ja Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy ovat osallistuneet tiiviisti suunnittelutyöhön. Mäntsälää työryhmässä on edustanut markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.
Hankkeen rahoittajina ovat Uudenmaan liitto ja Keski-Uudenmaan KUUMA-kunnat.