MYK:n teemaluennot alkavat syksyllä

Mäntsälän Yrityskehitys toteuttaa entistä monipuolisemman teemaluentosarjan syksyllä 2009.

Elokuussa kuullaan aivoista. Aivot yrittäjän tärkein pääoma – kuinka pidät huolta aivoistasi töissä ja vapaa-ajalla on jo varmistunut aikaa ja paikkaa myöten. Mielenkiintoinen aivoteemailta pidetään maanantaina 31. elokuuta Mäntsälän kunnantalon valtuustosalissa. Tälle luennolle vastaanotetaan jo ennakkoilmoittautumisia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ennakkoilmoittamishinta on 59 euroa + Alv. Luennoitsijana on aivotutkija, FT, psykologi Ville Ojanen Aivokunto OY:stä.

Esimiehen vuorovaikutustaidot ja muutosjohtaminen on myös elokuinen aihe. Suomen Puheopiston koulutuspäällikkö Soile Rusanen antaa valmiuksia asiakeskeisestä viestinnästä ja miten esimies tiedostaa vaikutuksensa työyhteisön ilmapiiriin. Osallistujat saavat välineitä haastavissa tilanteissa toimimiseen. Koulutus on kunnan valtuustosalissa torstaina 27. elokuuta kello 17.30-20.30. (ennakkohinta 73,- euroa + Alv.). Äänen käyttö jatkaa marraskuussa Suomen puheopiston teemoja. Puheopiston tilaisuuksiin otetaan maksimissaan 20 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Suosittu myyntikouluttaja, vuoden kouluttaja, mäntsäläläinen Seppo Huovila kertoo keskiviikkona 14. lokakuuta valtuustosalissa Mitä asiakkaasi todella haluavat. Teema jatkuu toisella luennolla 3.marraskuuta. Tällöin vuorossa on Asiakaspalvelu on iloinen peli. Näiden luentojen tarkat alkamisajat ja hinnat täydentyvät.

Lisätietoja: Jyrki Teeriaho, 050 3819204 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.