Kuumailmapallokilpailuiden seuraaminen

Lähtöpaikka tiedustelut

Kuumailmapallojen lähtö- ja maalipaikat vaihtelevat lentotehtävien ja sääolosuhteiden mukaan. Kilpailijoille annetaan tehtävät aamulennolle noin kello 4 jälkeen ja iltalennolle kello 20 jälkeen. Kilpailuiden aikana lähtöpaikkoja voi kysellä tuntia ennen lähtöä numerosta 044-9442742. Numero toimii vain kilpailuiden aikana.

Tulokset

Kilpailun etenemistä ja väliaikatuloksia voi seurata nopeimmin Mäntsälän Yrityskehityksen sivuilta www.mantsalanyrityskehitys.fi ja kohdasta Uutisia.

Älä poimi kangassuikaleita

Mikäli mäntsäläläiset havaitsevat maastossa metrin mittaisia värikkäitä kangassuikaleita, joiden mukana on 250 grammainen pieni hiekkapussi, toivovat kilpailunjärjestäjät, että ne jäävät paikoilleen. Ne kertovat kilpailijan käyneen tehtäväpaikassa. Joskus kilpailuissa on käynyt niin, että ne on joku ohikulkija ehtinyt poimia ennen kontrolliryhmää.

Kilpailulautakunta

Kuumailmapallolennon SM-kilpailuiden kilpailulautakunta on nimetty. Suomen Ilmailuliiton edustajina siihen kuuluvat Veini Ravantti ja Lotta Lempinen. Mäntsälän kuntaa edustaa Jyrki Teeriaho.