Mäntsälän Yrityskehitys toteuttaa kolmen luennon sarjan syksyllä 2009.

Mäntsälän Yrityskehitys - MYK aloittaa maanantaina 31. elokuuta syksyn luentosarjan yrittäjille. Aivot, yrittäjän tärkein pääoma – kuinka pidät huolta aivoistasi töissä ja vapaa-ajalla on kunnan valtuustosalissa kello 18-19.45. Kurssin hinta on 59 euroa + Alv. Luennoitsijana on aivotutkija, FT, psykologi Ville Ojanen Aivokunto OY:stä. Muutama Matti Myöhäinen mahtuu vielä kurssille jos ilmoittautuu MYK:n kiireenvilkkaan.

Loka-marraskuussa opitaan tuntemaan asiakas

Suosittu myyntikouluttaja, maaliskuussa 2009 vuoden kouluttajaksi valittu, mäntsäläläinen Seppo Huovila kertoo keskiviikkona 14. lokakuuta valtuustosalissa Mitä asiakkaasi todella haluavat. - Miten löydän asiakkaan kanssa saman aallonpituuden, miten saadaan kemiat toimimaan, miten puhumme samaa kieltä ja kokeeko asiakas, että hänestä välitetään ovat Huovilan teemoja.

Teema jatkuu Asiakaspalvelu on iloinen peli -luennolla 3.marraskuuta. - Monenlaisia siirtoja pitää tehdä, jotta kaupat saadaan tehtyä niin, että sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Pelin koko kulun käy läpi pontevan vauhdikkaasti Seppo Huovila.

Myyntikoulutusten hinta on 39 euroa + Alv. per kurssi.

KOULUTUKSIIN OTETAAN ILMOITTAUTUMISIA:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.