MÄNTSÄLÄ-VISA TIETOPELI PELATTAVISSA KUNNAN ETUSIVULLA

Mäntsälän kunnan etusivulle on avattu Mäntsälä-visa tietopeli. Pelin on tehnyt kehittäviin internet-peleihin ja tietovisoihin erikoistunut Netvisa Oy.


Mäntsälä-visan tarkoitus on tehdä Mäntsälää tunnetuksi pelaamalla. Pelin kysymyspankkiin on laadittu satoja Mäntsälä-aiheisia kysymyksiä eri aihepiireistä eli kulttuurista, elinkeinosta, koulutuksesta ja ympäristöstä.

Peli etenee siten, että se arpoo kysymyspankista yhteen peliin kymmenen kysymyksen sarjan. Pelin pisteet määräytyvät oikeiden vastausten ja käytetyn vastausajan perusteella.

Kilpailun parhaat palkitaan kuukausittain.

Kysymyksiä peliin tullaan lisäämään tulevaisuudessa ja myös pelaajat voivat tehdä pelin kautta löytyvällä lomakkeella Mäntsälä-aiheisia kysymysehdotuksia, joita voidaan tarkistusten jälkeen lisätä myöhemmin kysymyspankkiin.

Mäntsälä-visa on jatkoa Netvisa Oy:n tekemille kuntavisoille, joita on julkaistu tähän mennessä mm. Pudasjärveltä, Oulusta, Jalasjärveltä, Kajaanista, Vantaasta, Helsingistä, Keravasta jne.. Mäntsälä-visan yhteistyökumppaneita ovat Mäntsälän Sähkö Oy, Marila Transport Oy, Mäntsälän Vuokra-asunnot Oy, Mäntsälä Vesi, Fennotalo Oy, Kivipiha Tuotteet Oy, Mäntsälän Fysioterapia Oy, Mäntsälä-lehti, Mäntsälän kansalaisopisto Ja Mäntsälän Autokoulu Oy.