Erikoisvalu vaihtoi omistajaa; ruorissa nyt Marko Halmela

Suomalaisen valimo- ja konepajateollisuuden keskuudessa laadustaan ja asiakaslähtöisyydestä tunnettu Erikoisvalu H. Laakso on vaihtanut omistajaa. Uusi omistaja on mäntsäläläinen Marko Halmela ja Erikoisvalu on vaihtanut kaupan myötä nimeään Erikoisvalu Halmelaksi.

Omistajanvaihdos toteutettiin liiketoimintakauppana, jonka vaikutus näkyy ulospäin ainoastaan yrityksen y-tunnuksen vaihtumisena sekä yrityksen nimen päivityksenä. Yrityskauppa toteutui tammi- helmikuun vaihteessa. Uutena omistajayrittäjänä Erikoisvalussa aloitti Marko Halmela. Hänellä on takanaan jo yli vuosikymmenen työkokemus Erikoisvalussa. Halmela on määrätietoisesti kouluttautunut valimoalalle sekä yritysjohdon tehtäviin.

Erikoisvalu H. Laakso Oy:n omistajat Raija ja Heimo Laakso päättivät tammikuun lopussa yli kolmen vuosikymmenen ajan kestäneen ansiokkaan yrittäjätaipaleensa. Heidän aikanaan Erikoisvalu nousi suomalaisen valimoalan huippuosaajaksi.

– Tavoitteenani on täyttää saappaat, jotka Heimo Laakson jälkeen nyt jäävät tyhjiksi. Homma on haastava, mutta tärkeintä on nyt omistajanvaihdoksen yhteydessä turvata asiakkaidemme toimintavarmuus sekä ottaa asiakasnäkökulma kokonaisuudessaan huomioon. Haluan, että Erikoisvalu tunnetaan myös tulevaisuudessa kyvyistään toteuttaa asiakkailleen antamansa lupaukset, toteaa Marko Halmela.

Erikoisvalu H. Laakso Oy:n pitkäaikainen teknillinen johtaja Arvo Huisko jatkaa edelleen
Erikoisvalussa tehtävänimikkeenään Tuote- ja Kehityspäällikkö 1.2.2010 lähtien.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja

Marko Halmela

Erikoisvalu Halmela Oy

Kartanonlenkki 51

04680 Hirvihaara

Tel: +358 (0)19 689 3311

www.erikoisvalu.fi