Kyyjärvi voitti Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa Vuoden markkinointituote -sarjan

Viidettä kertaa järjestetyn Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun voitot menivät Kyyjärvelle, Uuteenkaupunkiin, Savonlinnaan ja Ouluun. Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 41 työtä matkailu-, rekrytointi- ja kilpailukykysarjoihin sekä vuoden markkinointituote -sarjaan.

Vuoden markkinointituotteeksi valittiin Kyyjärven kunnan käynnistämä Nopola News, joka on sosiaalisen median hyödyntämisen ansiokas esimerkki. Nopola News -verkkopalvelua ylläpitävät Kyyjärven mediamyllärit ry, ja sisällöntuottajina ovat paljolti kuntalaiset.

Mäntsälän kunta osallistui Vuoden markkinointituotesarjaan ja oli semifinalistien joukossa. Mäntsälän työ ”Kuumailmapallot Mäntsälän taivaalla” esiteltiin Tampereella erikseen Kuntaliiton Piiri-seminaarin 140 -päiselle yleisölle ja se on myös esillä Kuntaliiton ”Ihan Parhaat” – esitteessä. Tuomaristo arviointi Mäntsälän työstä: ”Tapahtuman ja sen markkinoinnin toteutus oli erittäin kustannustehokas ja tavoitteet ylitettiin kymmenkertaisesti. Tapahtuma on varsin yleinen markkinoinnin keino, mutta Mäntsälän idea on hauska ja erilainen. Erinomainen osoitus siitä, että yhdestä pienestä nerokkaasta ideasta lähtenyt toteutus on mahdollista rakentaa brändiksi, jos toimintaa jatketaan vuosittain. Erinomaista on myös tapahtuman tutkiminen jatkokehittelyä varten eli tapahtumasta laadittu opinnäytetyö”.