Opettajilla ja yrittäjillä treffit Mäntsälässä

Mäntsäläläiset yrittäjät ja opettajat tutustuvat toisiinsa Riihenmäen koululla maanantaina 6. syyskuuta Opettaja & Yrittäjä – treffeillä. Tapaamisessa pyritään syventämään koulujen ja yritysten hyvin toimivaa yhteistyötä entisestään. Yritysvierailut ja TET -harjoittelujaksot ovat oppilaille tärkeitä ja mielenjääviä tapahtumia.

Diili Riihenmäki

Yrittäjä voi poimia Riihenmäen yrittäjäluokan kokoamista yhteistyömalleista yritykselleen sopivimman tavan yhteistyöhön. Malleja on muun muassa Yrittäjän tunti, jonka aikana yrittäjä voi kertoa omasta toiminnastaan. Yrittäjän varjo tarkoittaa, että oppilas seuraa tiiviisti yhden päivän aikana yrittäjän työtä. Päivästä tehdään kuvaraportti. Diili Riihenmäki on kilpailu, jossa yrittäjä antaa tiimeille tehtävän. Tehtävä voi olla markkinointia, taloutta tai vaikkapa tapahtuman suunnittelua. Voittajatyö pyritään toteuttamaan myös käytännössä.

Koulut ja yritykset – yritetään yhdessä tarkoittaa mainoskilpailua. Tässä kilpailussa valmistetaan ulkomainoksia Keskuskadun mainospylväisiin. Laajin yhteistyömalli on kummiyrittäjänä toimiminen. Projekti on kolmivuotinen ja se voidaan suunnitella tarkemmin yrityksen toiveiden pohjalta.

Yrittäjien lisäksi Opettaja & Yrittäjä – treffeille osallistuvat yläkoulujen, lukion ja ammattiopiston opettajat ja opinto-ohjaajat. Kello 18 alkava tapahtuma kestää parisen tuntia ja Riihenmäen koulun oppilaat järjestävät tarjoilun. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Riihenmäen koulun rehtorille Tuula Ilvoselle keskiviikkoon1. syyskuuta mennessä: tuula.ilvonen(at)mantsala.fi tai 040 3145 420.