Muoti tehdään Mäntsälässä

SuomiTV on lähettänyt jo kaksi osin Mäntsälässä kuvattua ohjelmaa ”Muodin kulisseissa”. Tunnin mittaisia sarjoja on yhteensä 10. Muodin kulisseissa kertoo mäntsäläläisen yrittäjäpariskunnan Jari Kupiaisen ja Sari Gumbergin elämästä ja heidän yrityksensä Clapping! Productions Oy PopFashion – yrityksen arjesta. Sari ja Jari ovat mukana jokaisessa jaksossa. Kuvissa on ollut selkeästi tunnistettavia maisemia muun muassa Saarelta. Mäntsälän Saarella muokataan siis merkittävästi Suomen muotimaailmaa!

SuomiTV esittää ohjelmaa tiistaisin erinomaiseen katseluaikaa kello 21.

SuomiTV:n kotisivut kertovat ohjelmasta seuraavaa:

” Muodin kulisseissa
Sarjassa pureudutaan glamourin takaa paljastuvaan suomalaisen muotimaailman ytimeen – suunnittelijoiden, mallien, meikkaajien ja kampaajien valtakuntaan.
Kymmenosainen viihteellinen sarjadokumentti näyttää, miten muotialan erilaiset tapahtumat rakentuvat ensimmäisestä suunnittelupalaverista ja mallien valitsemisesta itse näytökseen ja kutsuvierasjuhliin. Jokainen jakso huipentuu näytökseen, jonka todellinen säpinä tapahtuu lavan takana.

Vauhdikkaassa sarjassa tavataan niin kokeneita alan konkareita kuin nuoria suunnittelijoitakin.

Sarjan kymmenen osaa kuvataan eri muotitapahtumissa syksyn aikana. Ensimmäiset kaksi jaksoa on kuvattu kevään PopFashion-tapahtumassa. Näissä jaksoissa päähenkilöinä nähdään muun muassa Antti Asplund ja Cristal Snow. Jokaisessa jaksossa ovat mukana Suomen johtavan muotinäytöstuottajan PopFashionin tuottaja Jari Kupiainen ja näytöskoreografi Sari Gumberg. Heidän kauttaan paljastuu muodin takahuoneiden todellinen maailma, jossa elämä on hektistä, vauhdikasta ja täynnä suurta draamaa".