Mäntsälä-Visaa pelataan jo toista kautta

Mäntsälän kunnan kotisivuilta löytyvän Mäntsälä-visan avulla voit mitata paikallistietosi määrän. Tiesitkö esimerkiksi, että noin puolet mäntsäläläisistä asuu Kirkonkylässä? Tai että Mäntsälän nykyistä punatiilikirkkoa edelsi kolme puukirkkoa? Nämä ja muita mielenkiintoisia asioita opit pelatessasi uudistuvaa Mäntsälä-visaa. Tähän mennessä peliä on pelattu jo lähes 11 000 kertaa.
”Paikallistietämystä saadaan lisää myös pelaajilta itseltään kysymysehdotusten muodossa, joten jokainen visa on taatusti erilainen”, toteaa Netvisa Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo.

Pelaamisesta saattaa saada paitsi huvia, myös hyötyä: Eniten pisteitä keränneiden rekisteröityneiden pelaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Pelaajat voivat myös osallistua itse visan tekemiseen, sillä kysymysehdotukset vastauksineen tarkistetaan ja lisätään peliin.

Pelin toteuttaa kehittäviin internet-peleihin ja tietovisoihin erikoistunut Netvisa Oy. Kysymykset on tehty yhteistyössä Mäntsälän kunnan ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Samalla tavalla toteutettuihin kuntavisoihin voi käydä tutustumassa myös valtakunnallisella www.kuntavisa.fi –sivustolla, josta löytyy noin sata muuta mielenkiintoista kuntaa ja kaupunkia.