Siirry sisältöön

Uusi kuntaesite ilmestymässä

Oikopäätä Mäntsälään! on uuden Mäntsälän kuntaesitteen otsikko. Esite on ilmestymässä tammikuussa ja se on toteuttanut JS Suomi Oy.

Toimintatapa esitteen toteutuksessa on Suomen kuntamarkkinakentällä uusi. Esitteen kulut katetaan ilmoitustuloilla. Julkaisun kuvat, tekstit, graafisen suunnittelun, painatuksen ja ilmoitustilojen myynnin on hoitanut JS Suomi Oy. Graafisessa suunnittelussa on käytetty toki hyväksi Mäntsälän kunnan graafisia ohjeita ja kunnan puolelta esitteen valmistumista on koordinoinut MYK:n markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.

Mäntsäläläiset yritykset lähtivät hyvin kuntaesitteeseen mukaan. Alun perin esitteestä kaavailtiin kahdeksan sivuista, mutta toteutus on nyt 12 -sivuinen, koska ilmoitusmyynti sujui odotettua paremmin. Ilmoitukset myös elävöittävät esitettä ja antavat osaltaan hyödyllistä tietoa uusille asukkaille ja Mäntsälässä vierailijoille.

JS Suomi Oy kuuluu kansainväliseen JS World Media – konserniin, jonka pääkonttori on Tanskassa. JS World Media on toteuttanut vastaavia kuntaesitteitä muun muassa Ruotsissa ja Tanskassa, mutta Suomessa Mäntsälän esite on kuntaesitesarjassa ensimmäinen.

Esitteen valokuvat on kuvannut Sami Perttilä. Graafisesta toteutuksesta on vastannut Sami Savolainen, esitteen tekstit on kirjoittanut Karri Karsi, ilmoitusmyynnin ovat hoitaneet Anna Kilappa ja Mona Liukkonen, sopimusasioista on vastannut Sam Sippel. Esitteen kannen kuva on Mäntsälä-aiheisista tv-mainoksista tuttu ja se on tehty Framegraphics Oy:ssä. Esite painetaan Nykypaino-kirjapainossa ympäristöystävälliselle paperille ja kasviöljypohjaisin värein.

Esitteen kieli on suomi ja sitä painetaan 2500 kappaletta. Mäntsälä kuntaesite ilmestyy kunnantalon Vinkkiin ja mm. kirjastoon tammikuun aikana. Sitä postitetaan uusille asukkaille ja jaetaan Mäntsälän Yrityskehityksen sekä Mäntsälän kunnan eri markkinointikampanjoissa sekä tapahtumissa.