Siirry sisältöön

Uusi Mäntsälän kuntaesite ilmestynyt

Oikopäätä Mäntsälään! on uuden Mäntsälän kuntaesitteen otsikko. Esite ilmestyi 11.1.2011 ja sen on toteuttanut JS Suomi Oy.

Toimintatapa esitteen toteutuksessa on Suomen kuntamarkkinakentällä uusi. Esitteen kulut katettiin ilmoitustuloilla. Julkaisun kuvat, tekstit, graafisen suunnittelun, painatuksen ja ilmoitustilojen myynnin on hoitanut JS Suomi Oy. Graafisessa suunnittelussa on käytetty toki hyväksi Mäntsälän kunnan graafisia ohjeita ja kunnan puolelta esitteen valmistumista on koordinoinut Mäntsälän Yrityskehitys OY:n markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.

Mäntsäläläiset yritykset lähtivät hyvin kuntaesitteeseen mukaan. Alun perin esitteestä kaavailtiin kahdeksan sivuista, mutta toteutus on nyt 12 -sivuinen, koska ilmoitusmyynti sujui odotettua paremmin. Ilmoitukset myös elävöittävät esitettä ja antavat osaltaan hyödyllistä tietoa uusille asukkaille ja Mäntsälässä vierailijoille.

JS Suomi Oy kuuluu kansainväliseen JS World Media – konserniin, jonka pääkonttori on Tanskassa. JS World Media on toteuttanut vastaavia kuntaesitteitä muun muassa Ruotsissa ja Tanskassa, mutta Suomessa Mäntsälän esite on kuntaesitesarjassa ensimmäinen.

Esitteen valokuvat on kuvannut Sami Perttilä. Graafisesta toteutuksesta on vastannut Sami Savolainen, tekstin on kirjoittanut Karri Karsi, ilmoitusmyynnin ovat hoitaneet Anna Kilappa ja Mona Liukkonen, sopimusasioista on vastannut Sam Sippel. Esitteen kannen kuva on Mäntsälä-aiheisista tv-mainoksista tuttu ja se on tehty Framegraphics Oy:ssä. Esite painettiin Nykypaino-kirjapainossa ympäristöystävälliselle paperille ja kasviöljypohjaisin värein.

Esitteen kieli on suomi ja sitä painettiin 2500 kappaletta. Mäntsälä kuntaesite on nyt jaossa muun muassa kunnantalon Vinkissä ja kirjastossa. Sitä postitetaan uusille asukkaille ja jaetaan Mäntsälän Yrityskehityksen sekä Mäntsälän kunnan eri markkinointikampanjoissa sekä tapahtumissa.