Siirry sisältöön

Mato Valtosen luennolle mahtuu vielä

Luovuuden asiamies Mato Valtonen Mäntsälään
Liike-elämän ja taiteen monitoimimies, luovuuden asiamies Mato Valtonen saapuu Mäntsälään 12. huhtikuuta. Mato Valtonen luennoi mäntsäläläisille yrittäjille ja yritysten henkilökunnalle aiheesta "Motivaation ja luovuuden merkitys yrityksen menestyksessä".

Mato Valtosella on laaja osaaminen luovien organisaatioiden johtamisesta ja motivoinnista. Luennoissaan hän painottaa luovuuden ja motivaation merkitystä kriittisenä osana yrityksen menestystä. Alati kiristyvässä kilpailussa on luovia ideoita ja ajatuksia löydettävä kaikilta organisaation tasoilta.

Vaikka suuri yleisö pitääkin Valtosta humoristisena show-miehenä, on Mato myös taitava organisaattori ja liikemies. Häneltä on tällä viikolla ilmestynyt myös uutuuskirja Sinun luovuutesi.

Mato Valtosen luennon järjestää Mäntsälän Yrityskehitys. Paikkana on Mäntsälän kunnantalon valtuustosali. Luento alkaa kello 18 ja luennon hinta on 79 euroa + Alv. per henkilö. Ilmoittautua voi MYK:n Jyrki Teeriaholle vaikka heti.

Myös yksityishenkilöt voivat osallistua luennolle, tällöin hinta on 97,20 €.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 3819204