Hopeaa Mäntsälään Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuista Oulusta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy ja Mäntsälän kunta ylsivät hopeaan Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun kilpailukyky sarjassa. Kilpa ratkesi tänä vuonna Oulussa ja kunniakirjat pokaaleineen jaettiin Oulun kaupungintalon juhlasalissa.

Mäntsälä kisasi tv-mainosten sarjalla. Mäntsälän tv-mainoksissa on ollut mukana yhdeksän yritystä ja kaksi julkisyhteisöä. TV-mainoksen perusidea on sama lähtö- ja loppukuva kaikissa mainoksissa. Väliin tulee yrityksen oma mainosviesti. Kaikkiaan erilaisia tv-mainoksia tehtiin 12 kappaletta vuona 2010. Ydinryhmän muodostivat Mäntsälässä asuva Sari Knuutinen Framegraphicsista, Thomas Hirn MTV3:sta ja Jyrki Teeriaho Mäntsälän Yrityskehityksestä.

Tuomaristo arvio Mäntsälän työstä: ”TV-mainosten pohjatyö on laadukas ja onnistunut toteutus. Paikallistoimijat on saatu toimimaan yhdessä yhtenäisen Mäntsälä-kattobrändin alla. Paikallisyritykset ovat onnistuneet kasvattamaan tunnettavuutta sekä asiakas- ja myyntimäärää mainosten avulla. Yksinkertainen idea, toimiva konsepti ja näyttävä mainossarja, joka huomataan”.

Kilpailukyky sarjan voitti tänä vuonna Forssan Seudun Kehittämiskeskus Oy Järkivihreä Forssan seutu – vihreämmän liiketoiminnan puolesta kampanjakokonaisuudellaan, pronssille ylsi yksinkertaisen mukava ja toimiva sosiaalista mediaa hyödyntävä ”Bertel Nauvolainen – Bertel Nagubo”.