MÄNTSÄLÄ LAHJOITTAA KOLMELLESADALLE VAUVALLE BODYN JA TUTIN

Mäntsälässä yli 20 000 asukasta

Mäntsälä ylitti 20 000 asukkaan rajan kesäkuussa 2011. Sen kunniaksi Mäntsälän kunta lahjoittaa kaikille kesäkuussa tai sen jälkeen syntyville seuraaville kolmellesadalle vauvalle Mäntsälä-bodyn ja mäntsäläläinen–tutin.

Body ja tutti ovat valkoisia ja niissä on kunnan logo ja tekstinä mäntsäläläinen. Terveydenhoitajat jakavat lahjat vauvoille ensikäynnin yhteydessä.

20 000 asukas sai rahapalkinnon

Jorma Wikstedt on Mäntsälän 20 000:s asukas. Hän sai tuhannen euron rahalahjan tiistaina kakkukahvien ja kukkien kera kunnan onnittelutilaisuudessa. Jorma Wikstedt vaimoineen valitsi Mäntsälän asuinpaikakseen, koska paikkakunnalla asuu ennestään jo tytär ja perheellä on kesäpaikka Mäntsälän Sälinkäällä.

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anna Helin painotti onnittelupuheessaan väestönkasvun myönteisiä vaikutuksia Mäntsälän kunnalle: - Jokainen uusi mäntsäläläinen vauvasta vaariin on Mäntsälään tervetullut! Kunnan väkimäärän lisäys edistää rakentamista, vilkastuttaa elinkeinoelämää, lisää työpaikkoja sekä kaupan ja palveluyrittäjien asiakaskuntaa. Samalla kasvaa asumisviihtyvyys Mäntsälässä, tiivisti Anna Helin.