Mäntsälä-visassa uusia pähkinöitä purtavaksi

Mäntsälän kunnan kotisivuilta www.mantsala.fi löydät hauskan tietovisan, jonka avulla voit mitata kotiseutu-tietoutesi. Paikallistuntemuksesi karttuu uusien kysymysten myötä huomaamatta ja saatat päästä TOP 50-listalle. Rekisteröityneiden ja listalle päässeiden pelaajien kesken arvotaan kuukausittain mukavia tuotepalkintoja. Ehdottamalla kysymystä voit myös vaikuttaa pelin sisältöön, sillä ehdotukset tarkistetaan ja hyvät kysymykset lisätään peliin.

”Viihdyttävä visa on näppärä keino mäntsäläläisellekin kokeilla, kuinka paljon kotikunnastaan tietää - lopputulos voi yllättää. Peliä voi pelata myös muualla kuin kuntamme omilla sivuilla, eli se markkinoi Mäntsälää hauskalla tavalla”, sanoo Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho. ”Tarkoitus on viihdyttämisen lisäksi luoda uutta interaktiivisuutta ja markkinoida kuntaa, ja uskomme, että tämä tarkoitus on toteutunut erinomaisesti”, toteaa Netvisa Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo.

Pelin toteuttaa kehittäviin internet-peleihin ja tietovisoihin erikoistunut Netvisa Oy. Samalla tavalla toteutettuihin kuntavisoihin voi käydä tutustumassa myös valtakunnallisella www.kuntavisa.fi –sivustolla, josta löytyy noin sadan muun mielenkiintoisen kunnan ja kaupungin pelit.