Kapulin yritysaluetta markkinoidaan yhteistyössä Lemminkäisen kanssa

Mäntsälän kunnanhallitus hyväksyi maanantaina (24.10.11) yhteistyösopimuksen Kapulin yritysalueen markkinoinnista. Tavoitteena on kehittää Kapulin yritysaluetta valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittäväksi ja houkuttelevaksi sijoittumispaikaksi uutta teollisuus- ja logistiikkatoimitilaa etsiville yrityksille. Näin luodaan merkittävää uutta työllistävää elinkeinotoimintaa Mäntsälään

Sekä Lemminkäinen että Mäntsälän kunta ja Mäntsälän Yrityskehitys Oy osallistuvat tontin markkinointiin yhdenvertaisesti. Osapuolet sitoutuvat tiedottamaan toisilleen potentiaalisista asiakasyhteyksistä. Mäntsälän kunnalla on oikeus myydä tai vuokrata tontti myös suoraan asiakkaalle, joka on ottanut yhteyden suoraan Mäntsälän kuntaan tai Mäntsälän Yrityskehitykseen.

Ennen uuden yrityksen sijoittumista Lemminkäinen Talo Oy, Mäntsälän kunta ja MYK neuvottelevat yhdessä sijoittuvan yrityksen sopivuudesta tontille.

Kyseessä on noin 8 hehtaarin tontti ja pyrkimyksenä on rakentaa tontille noin 40 000 neliön logistiikka- tai teollisuuskiinteistö.

Kapulin yritysalue Mäntsälässä sijaitsee Kehä V – varrella (VT 25). Matkaa Mäntsälän eteläiselle moottoritierampille on noin kilometri. Kapulissa toimii tällä hetkellä Tokmanni Oy:n logistiikkakeskus ja pääkonttori.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pekka Tikka, 050 3819213

tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.