NUORTA TYÖTÄ - MESSUT Järvenpää-talolla 27.1.2012

Nuorille ja yrittäjille Nuorta työtä -messut Järvenpää-talolla.

Nuorta työtä-messut on nuorille suunnattu ilmainen tapahtuma, joka tarjoaa tietoa muun muassa ammateista, aloista, yrittäjyydestä, työllistymismahdollisuuksista ja työnhausta. Messuilla nuorilla on loistava tilaisuus tavata kasvokkain työelämän vaikuttajien kanssa, kysellä ja tehdä hyvä ensivaikutelma mahdollisiin tulevaisuuden työnantajiinsa. Myös Järvenpään kaupungin kesätyöpaikat vuodelle 2012 avataan tapahtumassa.

Kiinnostaako tapahtumaan mukaan lähteminen? Jos yrityksesi haluaa näytteilleasettajaksi, Nuorta työtä-messut on toimiva tapa tehdä yritys, yhdistys tai oppilaitos tunnetuksi nuorille.

Katso lisää -> www.nuortatyota.fi/Mukaan.asp

Messuilla on tarjolla messupöytien näytteilleasettajien lisäksi myös työnäytöksiä, tietoiskuja ja elämyksiä. Madventures on nyt vahvistettu tapahtuman pääesiintyjäksi, joten kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan, mitä pojilla on sanottavaa. Kaikki messuille osallistuvat saavat myös Nuorta työtä-passin, jota näyttämällä saa viikon ajan erilaisia etuja useissa järvenpääläisissä yrityksissä. Messuihin liittyy Järvenpään Nuorisopalveluiden järjestämää oheistoimintaa koko viikon ajan.

Nuorta työtä-messut järjestetään perjantaina 27.1.2012 klo. 10:00-15:00 Järvenpää-talossa (Hallintokatu 4), joka sijaitsee keskeisellä paikalla junaradan vieressä.

Tapahtuman järjestävät Järvenpään kaupungin Nuorisoparlamentti, Nuorisopalvelut ja Työllisyysyksikkö yhdessä Järvenpään Yrittäjien, Uudenmaan Yrittäjien ja TE-toimiston kanssa. Paikalle odotetaan noin 2 000 nuorta Järvenpäästä ja lähikunnista.

Lisätietoja tapahtuman sivuilta:

www.nuortatyota.fi