Infoilta yritystoiminnasta kiinnostuneille Mäntsälässä ke 21.3.2012

Mäntsälän Yrityskehitys, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ja Keski-Uudenmaan Työ- ja elinkeinotoimisto järjestävät infoillan yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville. Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksesta Pertti Salovaara kertoo mitä kaikkea yritystoiminnan aloituksessa tulee pohtia ja tehdä. Salovaara käy eri yritysmuodot tehokkaasti läpi ja kertoo rahoitusmahdollisuuksista. Pertti Keskianttila selvittää milloin yrittäjä voi saada starttirahan.

Jyrki Teeriaho MYK:stä esittelee näppärän yritysrekisterin, joka toimii tarvittaessa vaikka kilpailija-analyysinä. Toimitilat paikkakunnalla käydään myös läpi.

Infoiltaan osallistuvat voivat halutessaan varata ajan Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksesta henkilökohtaiseen, maksuttomaan jatkoneuvontaan.

Yritystoiminnan info-ilta alkaa kello 17.45 ja päättyy kello 20. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tilaisuudessa jaetaan myös materiaalia, jonka takia ilmoittautumisia toivotaan 19.3.2012 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 383 9595.