Siirry sisältöön

Mäntsälän kesäkatutapahtuma tuo paikalliset yritykset kadulle

Mäntsälän kesäkatu avataan torstaina 7.6.2012 Keskuskadulla klo 15-19.
Kesäkatutapahtuman tarkoituksena on tuoda esille mäntsäläläisiä yrityksiä ja tuoda niille tunnettuutta niin paikkakuntalaisten kuin muualta tulleidenkin keskuudessa. Tapahtumaan on tiedossa myös erilaisia ohjelmanumeroita. Tapahtuma on maksuton osallistuville yrityksille ja yleisölle.

Kesäkatu avataan tänä vuonna vanhan S-marketin edustalla, jonne yritysten ja vierailijoiden on helppo tulla. Yritykset voivat osallistua tapahtumaan joko omassa liikkeessä, mikäli liiketilat ovat Keskuskadulla, tai esittelypöydällä S-marketin edustalla. Mäntsäläläisten kannattaa muistaa, että tapahtuman aikana Keskuskadulla on tiesulkuja, jotta vilkas liikenne ei häiritsisi tilaisuutta.

Kesäkatutapahtumassa esiintyvät mäntsäläläinen Within Idiot-bändi, Sepän Soitto-ryhmä, joka esittää musiikki-ja FolkJam-esityksen ja taikuri Risto Pajunen, joka myös juontaa tapahtumaa. Avaajana toimii Mäntsälän kulttuurisihteeri Tarja Kuusela-Nissinen ja Laurea-ammattikorkeakoulun projektitiimi. Lavalta kuullaan myös DJ Than soittamassa kesäisiä biisejä.

Tapahtuman lopussa Mäntsälän Yrittäjät Ry. julkistaa koululaisille suunnatun Yritysten mainospiirustus-kilpailun voittajan.
Kävijöillä on mahdollisuus osallistua leikkimieliseen yrityspassiin, jossa yritysten leimoja keräämällä voi voittaa palkintoja. Mukana on myös soppatykki-yrittäjä, joka myy keittoa ja lettuja.

Kesäkatutapahtuman järjestäjänä toimii Laurea-ammattikorkeakoulun P2P-projektiryhmä yhteistyössä Mäntsälän kunnan, Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n ja Mäntsälän Yrittäjät Ry:n kanssa.

Lisätietoja: Projektitiimi p. 040 3622 329,

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.