Siirry sisältöön

Moni mukana Kuumailmapallo tapahtumassa

Torstaina 13. syyskuuta alkavissa Kuumailmapallolennon SM-kilpailuissa on moni ihminen ja yhdistys mukana.
Kaanaan Erämiehet toimivat kisojen mittamiehinä, järjestysmiehinä toimivat Mäntsälän Urheilijat ja Sulkavan Sisu Tuija Solan johdolla. SPR on yleisötapahtumassa Markus Karkmanin komennossa.

Maatilavastaavana on Petri Salmi. Jyrki Mäklin ja Jussi Pöllä ovat kenttämestareina. Vapaaehtoistyöntekijöinä kisatoimistossa ahertavat ainakin Vesa Gummerus, Jarna Elomaa, Mari Niinistö ja Sirkku Mäkelä. Mäkelä koordinoi myös kisabudjettia. Tarja Kuusela-Nissinen hoitaa kilpailijoiden tunnuksia ja vastaa kisakeskuksen käytännön toimista ja yleisötilaisuuden somistuksesta.

Harri Bister on monessa mukana; kopiokoneet, tietokoneet, yleisötilaisuuden turvallisuus ovat hänen vastuullaan. Asko Määttänen on laatinut pysäköintiohjeet ja toivoo suurimman osan vieraista saapuvan hyvistä ohjeista huolimatta paikalle jalan. Marko Siitari on kisojen karttavastaava.

Mäntsäläläinen Pete Knuutinen vastaa äänentoistosta. Äänentoisto on nyt kisoissa huomattavasti parempi kuin 2009 tapahtumassa.

Kilpailun tiedottajana on Jyrki Teeriaho. Hän on vetänyt myös sekä lentoryhmän että yleisötyöryhmän kokouksia. Kisat avaa Anna Helin ja Mikko Seppälä. Seurakunnan Anne Raappana on myös mukana järjestelyissä, samoin MYK:n Tytti Piipponen.

Kisaravintola kilpailutettiin ja ravintolasta vastaa Jari Sillanpää Maja ravintolasta.
Mäntsälän Sähkön nettipuolen ihmiset hoitavat kisojen verkkoyhteydet.

Kisojen lentotehtävistä vastaavat lähinnä Mäntsälän ulkopuoliset toimijat. Heitä ovat muun muassa tuloslaskennan hoitava Mikko Ojajärvi, turvallisuuspäällikkö Jorma Sucksdorf. Hän hoitaa myös sääinfoja apunaan meteorologit. Jukka Kujala on hoitanut tankkausasioita, jotta kilpailijat saavat propaania. Kilpailun johtajana on Pekka Louniala.

Koko kisaa on taitavasti koordinoinut Ilkka Korhonen. Korhosen yritys UpViser toimii myös kisojen pääsponsorina.

Kisateam kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia tapahtumaan osallistuvia.