MYK uusi kotisivunsa

MYK uudisti kotisivunsa

-erikoisuutena näppärä yritystonttilaskuri, joka toimii myös englanniksi

Mäntsälän Yrityskehityksen uudet kotisivut on otettu käyttöön. Ilmeeltään sivut noudattavat Mäntsälän kunnan www-sivujen linjaa. Yritysilmettä sivuille tuovat vaihtuvat valokuvat.

MYK:n sivujen tärkeimmät palvelut ovat yrityshakemisto, vapaat toimitilat ja myynnissä olevat yritystontit. Yrityshakemistosta voi kenttään syötettävän hakusanan kautta löytää kätevästi haluamansa palvelun Mäntsälästä. Yritykset tulostuvat sivulle käyntikorttimuotoon ja palvelussa on myös karttaominaisuus, jotta käyttäjä näkee yrityksen sijainnin Mäntsälässä. MYK toivoo kuluttajien löytävän tämän palvelun, joka edistää paikkakunnan elinkeinoelämää.

Tonttilaskuri on ainutlaatuinen Suomessa

Kunnan vapaat yritystontit avautuvat ”Toimitilat ja tontit” –valikosta. Kartan avulla pääsee asiakas haluamalleen yritysalueelle. Punaisella merkityt tontit ovat myytävissä. Tonttia klikkaamalla ja syöttämällä haluamansa rakennuksen neliömäärän, laskee tonttilaskuri tontin hinnan, mutta lisäksi myös sähkö- ja vesiliittymien hinnan. Näin ostaja saa budjettiansa varten tietoonsa kaikki kauppaan kohdistuvat kulut. Myös vuokraushinta on sivuilla esillä. Vastaavaa palvelua muualta Suomen kunnista tai elinkeinoyhtiöistä ei MYK:n henkilöstöllä ole tiedossa.  Tämä palvelu on saatavissa myös englanniksi. Ulkomaalaiset asiakkaat ovat lisääntyneet kovasti parin viime vuoden aikana. Tonttilaskuri ja englanninkielinen erikoissanasto helpottavat myös henkilökunnan työtä.

Mäntsäläläisillä yrityksillä mahdollisuus saada logo tai kuva yritysrekisteriin

Yrityshakemistoa jalostetaan edelleen vuoden 2013 puolella. Yrityksen nimen yhteyteen voidaan liittää yrityksen logo tai kuva vaikkapa toimitiloista tai tuotteesta. Tätä palvelua kokeillaan tammi-helmikuussa. Vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana lähettäneiden yritysten logot asetetaan näkyviin ilmaiseksi. Maaliskuussa palvelu muutetaan maksulliseksi.

Mäntsälän Yrityskehityksen uusien kotisivujen toteutuksen on tehnyt Juha Auvinen Saimiri Designista ja ulkoasun on suunnitellut Niko Hakkarainen Smallista. Molemmat miehet vastasivat myös keväällä uudistetuista kunnan kotisivuista. Sivuista on tehty myös mobiiliversio.

Mäntsälän Yrityskehitys toivoo jokaisen mäntsäläläisen yrityksen tarkistavat sivujen yrityshakemistosta omat tietonsa. Siirtymävaiheessa voi jolla joitakin puutteita lukuisista tarkastuksista huolimatta. Yritykset voivat lähettää logonsa ja kuvia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samaan osoitteeseen voi antaa myös palautetta sivuista.

 

MYK:n uudet sivut avautuvat osoitteessa www.yrityskehitys.nettai myös vanhalla osoitteella www.mantsalanyrityskehitys.fi.