Sepän Soiton esittely 25.4. Hirvihaarassa

 

Tänä vuonna 40. kertaa Mäntsälässä kesäkuun ensimmäisen viikon lopulla soitettava Sepän Soitto on vakiinnuttanut asemansa korkeatasoisena uusmaalaisena kesätapahtumana, samassa sarjassa kuin Avantin Suvisoitto, Järvenpään Puistoblues ja Tuusulanjärven Kamarimusiikki omissa musiikkigenreissään.

Sepän Soitto on aloittanut yhteistyön maamme eturivin kartanohotelleihin kuuluvan Hirvihaaran kartanon kanssa. Kartanon uusi lasipaviljonki tarjoaa tasokkaat puitteet myös yritysasiakkaille tuoda sidosryhmiään nauttimaan kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Se tuo myös kotimaisen viihteen kärkinimiä Sepän Soiton ohjelmistoon. Pelimannimusiikkia millään lailla unohtamatta.

Torstaina 25.4. klo 11.00 Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongissa

kerromme Sepän Soiton ohjelmiston ja samalla esittelemme kartanon uusien tilojen antamat mahdollisuudet herkullisen buffet-lounaan merkeissä.

TERVETULOA!

Anna Helin, Sepän Soiton puheenjohtaja

Jari Kupiainen, Manageri

Arto Hakala, Kartanon isäntä                                         

www.sepansoitto.fi

http://www.nexthotels.fi/kartanomme/hirvihaara/paviljonki/

Jos tarvitset apua Hirvihaaraan kulkemisjärjestelyissä ota yhteys hotellinjohtaja Sari Repo, 040-5656715 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
NEXT Hotel Hirvihaaran Kartano
Kartanonlenkki 56
FI-04680 Hirvihaara