Mäntsälän Sähkö Oy aloittaa aurinkopaneeleiden myynnin

Mäntsälän Sähkö Oy on aloittanut Rexelin aurinkosähköpakettien myynnin. Rexelin aurinkopaneelit ovat saksalaisen SolarWorldin Saksassa valmistamia. Useita laatusertifikaatteja saaneilla tuotteilla on 25 vuoden takuu!

Suomessakin paistaa aurinko, mutta myös epäsuorasta auringon valosta pilvisellä säällä, saadaan kerättyä aurinkoenergiaa talteen. Aurinkoenergian käyttäminen vaihtoehtoisena, täydentävänä energiamuotona on kasvava trendi niin Suomessa kuin maailmallakin.

Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta. Kun kuluttaja tuottaa itse osan sähköstään, hän tiedostaa myös energiankulutuksensa paremmin ja voi siten tehostaa energiankäyttöään. Aurinkopaneelijärjestelmä on myös varmatoiminen eikä vaadi juurikaan ylläpitoa. Aurinkosähkö nostaa kiinteistön arvoa ja on sijoitus tulevaisuuteen. Lisäksi asiakas voi myydä mahdollisen tuottamansa ylimääräisen sähkön Mäntsälän Sähkölle.

Mäntsälän Sähkö Oy tarjoaa aurinkosähköpakettia, joka kytketään sähköverkkoon ja on valmis ratkaisu kodin sekä kiinteistön aurinkosähkön tuotantoon. Pakettiin kuuluu esikartoituskäynti asiakkaan luona, sähköverkkoon kytkettävä aurinkosähköjärjestelmä sekä aurinkopaneelien toimitus ja asennus. SolarWorldin valmistamat paneelit on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja ne soveltuvat hyvin Suomen lumiseen ja kylmään ilmastoon. Mäntsälän Sähkö Oy on Rexelin sertifioitu järjestelmätoimittaja.

Ensimmäisen asennuksen Mäntsälän Sähkö suoritti 11.6. Rexelin Hyvinkään logistiikkakeskuksen katolle, johon asennettiin 24:n paneelin järjestelmä. Järjestelmän kokonaisteho on noin 6 kW. Asennus on suoritettu tasakattomallilla, asennustyypiltään Suntub-järjestelmällä. Paneelit ovat SolarWorldin monikiteisiä 245 Wp:n paneeleja, tyyppimerkinnältään SW 245 poly. Järjestelmän tuottamaa energiaa pystytään reaaliaikaisesti seuraamaan invertterin tuottaman datan pohjalta.

Mäntsälän Sähkön kautta aurinkosähköpaketit saa kokonaispalveluna avaimet käteen – periaatteella. Kokonaispalvelu kattaa niin laitteiston kuin suunnittelun ja asennuksen. Ylimääräisen sähkön myyntiä varten asiakkaan tulee tehdä sähkön myynti- ja ostosopimus Mäntsälän Sähkön kanssa.

Lisätietoja:

Mäntsälän Sähkö Oy

  • myyntipäällikkö Riku Mäkinen, 040 767 4652, riku.makinen(at)msoy.fi