Siirry sisältöön

Yandex etsii paikallisia alihankkijoita

Maalausta, kaapelointi, maisemasuunnittelua, kipsiseiniä, pistorasioita, poistoilmatuulettimia, lämpöpumppuja on muun muassa venäläisen hakukoneyhtiö Yandexin pitkällä "kauppalapulla", jonka he ovat lähettäneet Mäntsälään. Yhtiön konesali nousee vauhdilla Kapulin yritysalueelle ja Yandex suosisi mielellään mäntsäläläisiä yrityksiä. Yandexin alihankintatoiveita voi katsoa tarkemmin Mäntsälän Yrityskehityksen Facebook sivuilta. Siellä on englanninkielinen lista kokonaisuudessaan. 

Kiinnostuneet yritykset voivat lähettää suoraan tietoja Victor Brovkolle osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa numeroon  +7 (905) 780-83-17. Keskustelukielenä toimii englanti tai venäjä.

 

Mäntsälän Yrityskehityksellä MYK:llä on hyvä yritysrekisteri, mutta se toimii ainoastaan suomeksi. Teknisesti ei ole mitään estettä lisätä myös englanninkielisiä hakusanoja yritysten tietoihin. MYK:ssä harkitaankin paraikaa, käännetäänkö yritysrekisteri oppilastyönä myös englanniksi, koska kansainvälisiä asiakkaita on yhä enemmän. Käännöstyö edellyttää kontaktia jokaiseen yritykseen erikseen, koska kyseessä on monesti ammattisanasto. MYK toivookin yrittäjien mielipiteitä asiasta.

 

Lisätietoja: Harri Kari 0400 493008.