Yritysaluekyltit uusittiin

 

Mäntsälän Yrityskehitys, MYK on uusinut yritysalueiden infokyltit. Uudet iloisen keltaiset Mäntsälän kunnan graafista ohjetta noudattavat infokyltit voi bongata Mäntsälän Portin, Linnalan, Kapulin, Kruunun, Poikkitien ja Liljendalin yritysalueilta.

Kaikissa kuudessa komeilee isolla tekstillä yritysalueen nimi ja kyltin alakulmassa kurkistelee Mäntsälän kunnan tunnus: kurkistava hirvi. 

QR-koodi vie tietokantaan

Aivan uutta on QR-koodin käyttö. Kylteissä ei enää ole käytetty perinteistä alueen yritysten luettelointia. Yritystä etsivän on nyt mahdollista hakea etsimänsä yritys älypuhelimensa tai tablettinsa kautta käyttämällä QR-toimintoa tai näppäilemällä taulussa oleva nettiosoite; mykki.net.  Alueen yritysluettelo avautuu etsijälle tätä kautta.

Mäntsäläläisten yrittäjien mukaan yhä useammin jakeluauton kuljettaja on ulkomaalainen ja näin ollen QR-koodin käyttö helpottaa tietokannan avaamista. Tosin varmaankin valtaosa kuljettajista käyttää navigaattoria perille saakka, mikä tarkoittaa uusien yritysaluekylttien imagovaikutuksen merkitystä, arvellaan MYK:stä.  – Olemme saaneet jo mukavaa palautetta uusista kylteistä, ne koetaan piristäviksi, uudenlaiseksi ja Mäntsälän näköisiksi, toteaa Harri Kari MYK:stä.