Sosiaalisen median perusteet 7.5.2014

Tule oppimaan Sosiaalisen Median perusteita!

Socializer.fi järjestää Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa yhteistyössä maksuttoman Sosiaalisen Median koulutustilaisuuden mäntsäläläisille yrityksille. Koulutuksen tarkoitus on olla mahdollisimman käytännönläheinen, joten ei ole väliä onko yrityksesi aktiivinen sosiaalisessa mediassa vai ei. Toivommekin, että saamme enemmän yrittäjiä kiinnostumaan sosiaalisesta mediasta. Tämä on hyvä tilaisuus kuulla miten yrityksesi voi käyttää sosiaalista mediaa hyödyksi.

Mitä: Sosiaalisen median koulutustilaisuus vasta-alkajille, sekä kokeneemmille ”somettajille”. Tilaisuudessa käytetään mäntsäläläisiä yrityksiä case-esimerkkeinä, joten jokainen saa tilaisuudesta varmasti jotain irti.

Käymme tilaisuudessa läpi mm. miksi yrittäjän kannattaa olla mukana sosiaalisessa mediassa. Mietimme myös tapoja millä voimme kehittää yrityksen Sosiaalisen Median strategiaa. Näiden lisäksi katsomme esimerkkien avulla mitä sosiaalisessa mediassa kannattaa tehdä ja mitä ei.

Missä: Mäntsälän Sähkön tiloissa - Sepäntie 3, 04600 Mäntsälä

Milloin: Pvm: ke 7.5.2014 – Klo: 17:30-19:30

Kenelle: Mäntsäläläisille yrittäjille. Pieni kiinnostus Sosiaalista Mediaa kohtaan on aina plussaa, mutta sillä ei ole väliä tiedätkö ennestään sosiaalisesta mediasta mitään!

Maksaako tämä? Ei maksa mitään. Paikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoittaudu ajoissa mukaan (viimeistään 2.5.2014)!

Kuinka voin osallistua?

Lähetä alla olevat tiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita numeroon 040-5759564

1.       Osallistujan nimi

2.       Yrityksen nimi

3.       Puhelinnumero

4.       Käyttääkö yrityksesi sosiaalista mediaa hyödyksi? Jos käyttää, kerro missä ja miten.

5.       (Jos vastasit edelliseen ’kyllä’) Saako yritystäsi käyttää esimerkkinä tässä koulutustilaisuudessa?

HUOM: Tilaisuuteen mahtuu 20 henkeä ja paikat varataan ilmoittamisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset täytyy tehdä viimeistään 2.5.2014.