Tokmanni laajentaa edelleen myymäläverkostoaan

Tokmanni-konserni on laajentanut myymäläverkostoaan aktiivisesti. Tokmanni on avannut tänä vuonna jo yhdeksän uutta myymälää.

Tokmanni-konsernin tavoitteena on laajentaa myymäläverkostoaan jatkossakin yli 10 000 neliömetrillä vuodessa. Strategiansa mukaisesti konserni pyrkii avaamaan vuosittain kolmesta viiteen uutta myymälää sekä etsimään nykyisille myymälöilleen uusia, liikenneyhteyksiltään parempia sekä valikoimiltaan suurempia ja sitä kautta paikkakuntien asukkaita aiempaa monipuolisemmin palvelevia liiketiloja.  

Samanaikaisesti  uusien myymälöiden avausten kanssa Tokmanni-konserni on jatkanut myymäläketjujensa yhdistämistä Tokmanni-brändin alle.  Marraskuun brändimuutosten myötä Tokmanni-ketjumyymälöitä on jo noin 110 kaikista konsernin lähes 150 myymälästä. Jäljellä olevat Tarjoustalo-, Robinhood- ja Maxi-Kodintukku-myymäläketjut jäävät halpakauppaketjun historiaan ensi vuoden aikana.

Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Heikki Väänäsen mukaan Tokmannin laajentuminen on perusteltua, sillä halpakaupalle koetaan olevan paljon kysyntää eri puolilla Suomea.
  

– Myymälöissämme vierailee viime vuotta enemmän asiakkaita. Myös myyntimme on kasvanut viime vuodesta. Yhdessä nämä seikat osoittavat asiakkaidemme arvostavan edullisia hintojamme ja monipuolista tuotevalikoimaamme. Uskomme uusien ja uudistettujen Tokmannien monipuolistavan tuotetarjontaa ja lisäävän hintakilpailua paikkakunnilla, mikä varmasti ilahduttaa asiakkaitamme jatkossakin, Väänänen kertoo.

 Tokmanni Oy:n pääkonttori ja valtaisa logistiikkakeskus sijaitsee Mäntsälän Kapulissa.