Mäntsälän asemalle tulee K-market - avautuu alkuvuodesta 2016

 

Mäntsälän asemalle rakennettavaan liikekiinteistöön avataan K-market. Kesko on vuokrannut kiinteistöstä tilat 340m2 suuruiselle kaupalle. Uusi kauppa on tarkoitus avata alkuvuonna 2016.

- Avauduttuaan uusi kauppa palvelee erinomaisesti muun muassa mäntsäläläisiä junaliikenteen käyttäjiä. Ruoka- ja eväsostokset voi kätevästi tehdä heti asemalla, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä toteaa.

Asemalle avattavan kaupan koko mahdollistaa myös pitkät aukioloajat, joten kauppa palvelee niin aikaisia töihin lähtijöitä kuin myöhäisiä kotiin palaajiakin. Keskon investointi kauppapaikkaan on noin 1,5 miljoonaa euroa.

TR-Invest ja virolainen Kaamos Group toteuttavat rakennusprojektin

 - TR-Invest on valmistellut projektia eri muodossa jo yli kaksi vuotta ja vihdoin on löytynyt sijoittaja ja operaattori kaupalle. Kaamos Group Virosta ja TR- Invest Oy Mäntsälästä rakentavat yhteistyössä  Kaamos Groupin  omistukseen jäävän liikekiinteistön, jonka Kesko Oyj vuokraa pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Hankkeen suunnittelussa käytetään eestiläisiä ja suomalaisia suunnittelijoita ja rakentaminen tulee varmasti työllistämään myös paikallisia yrittäjiä aliurakoitsijoina,  toteaa TR-Invest Oy:n toimitusjohtaja Timo Ranta.

Pääurakoitsijana tulee toimimaan Kaamos Groupin Suomen tytäryhtiö Foritor Oy. Insinööri Timo Jääskeläinen TR-Invest Oy:stä koordinoi hanketta Mäntsälässä yhteistyössä eestiläisten projektihenkilöiden kanssa.

Rakennustyöt alkavat välittömästi kun rakennuslupa on saatu ja tarvittavat suunnitelmat ovat valmistuneet.

 -  Koko valmisteluhankkeen ajan Mäntsälän kunta ja sen luottamusmiehet, virkamiehet ja asiantuntijat ovat kiitettävästi myötävaikuttaneet hankkeen mahdollistamiseksi,  kiittää Timo Ranta.