Tuhdisti tapahtumia Mäntsälässä viikonloppuna

 

Mäntsälässä tapahtumia tuhdisti

Tuleva viikonloppu on täynnä tapahtumia Mäntsälässä. Huomenna perjantaina (18.9.2015) Erävaelluksen SM-kilpailuiden lähtö on kello 10.00 Hirvihaaran ampumaradalla ja illalla samassa paikassa on Reserviläisten Jotos-kilpailun A-lähtö. Sunnuntaiaamuun asti voi siis Mäntsälän metsissä törmätä vaellustaitoisiin miehiin ja naisiin.

Lauantaina ajetaan Mäntsälässä perinteinen Kärhän lenkki. Ensimmäinen lähtö on kello 9.01 Veturin yritysalueelta. Sen jälkeen voi suunnata vaikkapa Sälinkään Perinneseuran Torpparihulinaan Sälinkään kartanon pihamaalle. Torpparihulinat ovat kello 10- 15.

Hirvihaaran kartanolla tanssitaan huomenillalla Pehtorin Perjantaitanssit. Käsityölauantaina ovat avoimet ovet Mäntsälän käsityökeskuksessa 9-13.Myös englanninkielinen Montessorileikkikoulu pitää ovensa avoinna lauantaina 10-13. Sunnuntaina vietetään Koivistolaisten kirkkopyhää Mäntsälän kirkossa kello 10-11. Ja iltapäivällä (16.00) kunnantalolla soi ooppera La Traviata.


Ja tässä ei varmasti ole kaikki. Menovinkkejä kannattaa seurata paikallislehdistä ja vaikkapa kunnan tapahtumakalenterista.