Siirry sisältöön

Yrityksille HankintaSampon kautta paremmin tietoa siitä, mitä kunta on hankkimassa

Mäntsälän kunnassa käyttöön sähköinen pienhankintatyökalu

Mäntsälän kunta ottaa alkuvuonna 2016 käyttöön sähköisen pienhankintatyökalun HankintaSampon. HankintaSampo-verkkopalveluun kootaan pieniä, arvoltaan alle kansallisen kynnysarvon hankintoja. Yritykset saavat HankintaSampon kautta paremmin tietoa siitä, mitä kunta on hankkimassa. Kunta toivoo, että pienhankintatyökalu on signaali alueen pk-yrittäjille siitä, että kunta toivoo yritysten osallistumista kilpailutuksiin.

Vastaava hankintatyökalu on käytössä mm. Vantaalla, Lahdessa, Orimattilassa ja Kuopion seudulla.

Faktoja HankintaSamposta

· Helppokäyttöinen, tietokantapohjainen työkalu, joka mahdollistaa yrityksille paremman tiedonkulun kunnan pienhankinnoista.

· Tavoitteena on helpottaa paikallisten yritysten mukaanpääsyä kunnan tavara- ja palveluhankintoihin, jotka alittavat hankintalain mukaisen kynnysarvon 30 000e.

Palvelussa tarjoukset ovat määrämuotoisia, jolloin tarjouksiin on helppo ja nopea vastata ja mm. pakollisista viranomaisliitteistä toimitetaan valmiiksi linkit, joista liitteet voi noutaa.

· Järjestelmän käyttökustannus on 2 % (yli 2 000 €:n hankinnoista) kilpailutuksen verottomasta loppusummasta ja sen maksaa kilpailutuksen voittanut yritys.

· HankintaSampo on eKeiretsu Oy:n suomalainen järjestelmä.

· Helmikuussa 2015 avattiin myös yrityksille suunnattu B2B-kilpailutuspalvelu

o   Palvelu toimii suoraan pilvipalveluna, ei kiinteitä kuluja, ei lisenssimaksuja, toimii mobiilisti ja sitä voi käyttää silloin kun tarve ilmenee.

o   Tämä on täysin uutta yrityksille ja mahdollistaa jokaiselle nopean ja kustannustehokkaan kilpailuttamisen ja sen myötä säästöjen syntymisen.

 

Mäntsälän kunta ja eKeiretsu Oy järjestävät info- ja koulutustilaisuuden uudesta järjestelmästä ja sen käyttöönotosta 20.1.2016 klo 17.30 kunnantalon valtuustosalissa.

Tervetuloa!

 

Ilmoittautumiseen käytämme sähköistä Google Docs -palvelua. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tai kopioi linkki selaimeen: https://docs.google.com/forms/d/1LYXk_o6-0jNa_KuhfZyDq5Y-fY2p3XPb5GKPPdAB8aY/viewform?usp=send_form