Siirry sisältöön

St1 uudisti Suomen suurimman Shell-aseman Mäntsälässä

Tiistai aamuna 22.3. avattiin täysin uudistunut Shell-asema Pohjoisen pikatien varrella Mäntsälässä.

St1 on tehnyt asemalla alkuvuoden aikana mittavan remontin, jossa sekä ulko- että sisätilat kokivat merkittävän muodonmuutoksen. Samalla uudistettiin HelmiSimpukka-ravintolan ruokatarjontaa ja laajennettiin palveluita – mm. sauna rahtareille. Remontin myötä Suomen suurin Shell lämmitetään nyt polttoöljyn sijasta St1 Lähienergian toimittamalla maalämpöratkaisulla, joka huolehtii myös aseman jäähdytyksestä kesäisin.

Shell Mäntsälä P -aseman ulkoinen ilme on uudistettu täysin ja pysäköintialueita on laajennettu. Palvelumestari palvelee asiakkaita mittarikentällä. Myös sisätilat ovat saaneet uuden ilmeen ja lisää avaruutta väliseinien poiston ansiosta. WC-tilat on kokonaan uusittu ja  laajennettu.

HelmiSimpukka-ravintolan uusi sisustus edustaa konstailematonta skandinaavista tyyliä.

Aikaisemman annoslounaan sijaan tarjolla on buffet-lounas runsaasta noutopöydästä. Perinteisten kotiruokien ja päivän leikkeen lisäksi lounaalla on mahdollisuus nauttia keittoa tai ruokaisaa salaattia.  

Ravintolan kokoustilaa on laajennettu ja teiden ammattilaisia varten on rakennettu uusi Rahtarisauna.

Avajaispäivän kunniaksi asemalla tarjottiin tänään kakkukahvit tuhannelle ensimmäiselle asiakkaalle Lisää avajaistunnelmaa ja -tarjouksia on luvassa 7.-10.4.

Ympäri vuorokauden avoinna olevan Shell Mäntsälä P -aseman kauppiaana toimii Restel Liikenneasemat Oy.

 

Lisätietoja:

Ketjupäällikkö Tom Hietanen, St1

0400-436 510, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

St1on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85-korkeaseosetanoliin. Yhtiöllä on bioetanolin tuotantolaitoksia Suomessa, jalostamo Göteborgissa sekä noin 1100 aseman verkosto: St1- ja Shell-asemia Suomessa ja Ruotsissa sekä Shell-asemia Norjassa. www.st1.fi