Siirry sisältöön

Aseman kauppa Mäntsälän Kaunismäessä avautui

Harri Kari Mäntsälän Yrityskehityksestä sekä kauppias Suvi Kuisma

Jero ja Vertti avasivat K-Market Kaunismäen

K-kauppias Suvi Kuisman pojilla Jerolla (12) ja Vertillä (8) oli torstaina 28.4. jännittävä päivä. Pojat leikkasivat Mäntsälän aseman kupeessa avatun K-Market Kaunismäen avausnauhan ja toivottivat ensimmäiset asiakkaat tervetulleiksi kauppaan.

Suvi-kauppias kertoo, että kaupan valikoimia rakentaessaan hän on ajatellut erityisesti lähialueiden lapsiperheitä sekä junamatkustajia. Muun muassa kaupan Facebook-sivuilla asiakkaat toivoivat, että kauppa olisi auki jo aamukuudesta. Näin päivän eväät olisivat mukana jo junaan noustessa.

 ”Kuuntelimme asiakkaitamme ja esimerkiksi eväiden ostajille kaupan salaattibaari on valmis jo heti aamukuudelta. Samoin paistopisteestä saa tuoretta evästä mukaan heti aamusta”, Suvi-kauppias kertoo.

Lapsiperheitä kauppias on ajatellut siten, että kaupasta saa mukaansa kaiken arjessa tarvittavan; ruuat, pesuaineet ja vaipat. Kauppiaan mukaan asiakkaiden ei tarvitse enää jatkossa poiketa erikseen kauppaan, kun kaiken saa kotia läheltä ja matkan varrelta. 

”Valikoimaan olen jättänyt myös runsaasti pelivaraa. Muutamme ja täydennämme sitä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti”, hän juttelee.

K-Market Kaunismäessä asiakkaita palvelee kauppiaan lisäksi viisi työntekijää ja kaksi kauppiasharjoittelijaa. Kaupan työntekijät ovat oman kylän väkeä.

K-Market Kaunismäki on yksi ensimmäisistä K-Marketeista, joka on toteutettu K-Market-ketjun uuden ilmeen mukaisesti. Uusi ilme on rento ja helposti lähestyttävä. Oranssia ja punaista värimaailmaa hyödyntävä ilme erottaa K-Marketit suomalaisessa katukuvassa. Kaupan opastetekstit on toteutettu K-Marketille erikseen suunnitellulla fontilla.

 Kaupan tekniset ratkaisut puolestaan on toteutettu siten, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän energiaa. Esimerkiksi kaikki kylmässä pidettävät tuotteet ovat ovellisissa kaapeissa, jolloin energiahukka on minimoitu. 

Kaupan lisäpalveluja ovat muun muassa Osta ja Nosta –käteisnostopalvelu sekä Veikkauksen pelit.

K-market Kaunismäki palvelee arkisin klo 6- 22, la klo 8-22 ja su klo 10 -22.